U WILT UW PERSONEELSBELEID VERBETEREN

Uw medewerkers zijn in belangrijke mate bepalend voor het succes van uw bedrijf. Een doordacht personeelsbeleid draagt bij aan productiviteit, omzetgroei, lagere kosten en tevreden klanten. Aandacht voor uw personeel heeft daarom de hoogste prioriteit. Good Deal Group ondersteunt u bij het ontwikkelen en invoeren van slimme (online) systemen en heldere overeenkomsten.
Good Deal Group neemt – indien gewenst – elk aspect van uw personeelsbeleid onder de loep. Van bedrijfsreglement, personeelsplanning en beoordelings- en beloningssystemen tot cao’s en arbeidsovereenkomsten.

PERSONEEL SLIMMER INZETTEN
In veel gevallen zien we mogelijkheden om structureel uw kosten te verlagen – bijvoorbeeld door uw personeel slimmer in te zetten. En door afspraken duidelijk en overzichtelijk op papier te zetten, beschermt u de arbeidsverhoudingen binnen uw bedrijf.
Schakel Good Deal Group in voor:

  • Belonings- en beoordelingssystemen
    Good Deal Group ontwikkelt systemen op maat, zoals een functionerings- en beoordelingssysteem met een daarop afgestemd beloningssysteem. Uw adviseur kan samen met u uw werknemers beoordelen en eventueel opleidingsmogelijkheden aandragen.
  • Arbeidsvoorwaarden
    Wij helpen t u om afspraken vooraf vast te leggen. Bij alle vraagstukken rond arbeidsvoorwaarden, arbeidsovereenkomsten, het bedrijfsreglement en het maken van collectieve en individuele afspraken met werknemers kunt u rekenen op uw adviseur.
  • Salarisadministratie
    Uw salarisadministratie correct, op tijd en eenvoudig regelen? Kies voor onze online administratiesoftware en voer zelf de gegevens in. Salarisadministratie liever uitbesteden? Good Deal Group kent de juiste brancheregelingen en de actuele wet- en regelgeving.