TRANSPORT & LOGISTIEK

De internationale handelsstromen nemen sinds twee jaar weer toe en voor het komende decennium zal het goederentransport binnen Europa naar verwachting gematigd verder groeien.

Good-Deal Group verkoopt en verkoopt over de hele wereld schrap, metaal, ijzer, aluminium, lood en koper.

Dat biedt mogelijkheden voor de sector transport & logistiek, waarbij de schaalvergroting in goederentransport over weg en water verder zal doorzetten. Door groei van E-commerce neemt ook de vraag naar fijnmazige distributie toe.

ECONOMISCHE EN TECHNOLOGISCHE ONTWIKKELINGEN
Naast de economische ontwikkelingen op (inter)nationaal vlak, wordt de sector beïnvloed door regelgeving. Europese regelgeving is vaak gericht op het ontmoedigen van wegvervoer en het aanmoedigen van vervoer over water. Maar ook de verdere ontwikkeling en commercialisering van de 3D-printer kan grote gevolgen hebben voor de manier van organisatie en uitvoer van het transport in de toekomst.

HAAL EXPERTISE IN HUIS
Good Deal Group heeft de juiste kennis in huis om de kansen en de valkuilen te herkennen voor de sector transport en logistiek. We delen met plezier onze expertise door middel van een praktisch advies of in de vorm van begeleiding. Neem vrijblijvend contact op.