HORECA EN RECREATIE

De economische perspectieven voor de sector Horeca, Toerisme en Recreatie zijn veelbelovend. De consument geeft weer meer geld uit buitenshuis en ook het aantal toeristen dat Nederland bezoekt stijgt.

Tegelijkertijd zien we de opkomst van particuliere initiatieven – koken voor buurtgenoten, woningruil in vakantieperiodes – die de sector bedreigen. De samenwerking tussen horeca, recreatie en retail biedt echter voldoende kansen voor de sector. Zeker omdat horeca en recreatie steeds vaker als tool worden ingezet om de aantrekkelijkheid van een gemeente te vergroten of te benadrukken.

ONLINE RECENSIES ZIJN CRUCIAAL VOOR SUCCES
Het succes van bedrijven in de sector wordt vandaag de dag in belangrijke mate bepaald door beoordelingssites, recensie-apps en aanbevelingen en kritieken op social media. De consument zoekt en vindt online, en laat zich daarbij sterk leiden door ervaringen van eerdere bezoekers aan restaurant, camping, attractiepark of wellnessresort.

Good Deal Group is thuis in uw branche en adviseert u graag over de kansen en valkuilen binnen de sector Horeca, Toerisme en Recreatie. We delen onze expertise graag in een praktisch advies of in de vorm van begeleiding. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!